Kjøpsvilkår

Smijernskilt
Smijernsbua AS
Trysilvegen 7515
2420 Trysil

Telefon: 46 78 53 90
E-postadress: info@smijernskilt.no

Smijernsbua/Smijernskilt bruker aldri mottatte opplysninger i form av epostadresse eller telefonnummer til markedsføring, dvs. vi driver ikke masseutsendelser av epostreklame (spam) eller SMS-er. Lister over navn, epostadresse, telefonnummer osv. blir heller ikke videreformidlet til firmaer som driver slik markedsføring.

Betaling

For å kunne handle i vår nettbutikk må du registrere fakturaadresse, leveringsadresse, e-postadresse og mobiltelefonnummer. Alle priser er inkludert merverdiavgift, hvis ikke annet er uttrykkelig nevnt i omtalen av det enkelte produkt.

Vi har følgende betalingsalternativer for kjøp i vår nettbutikk:

– VISA
– Mastercard
– VIPPS til 552213
– Forhåndsbetaling. Vi har kontonr. 1813 06 75626

Vi sender ikke varer i postoppkrav.
For å gjennomføre handel med kort- og kredittkjøp må du som kunde være over 18 år.

Offentlige institusjoner og registrerte firmaer kan få tilsendt faktura sammen med varen. Vi forbeholder oss retten til å innhente kredittopplysninger.

Leverans og returnert varer

Leveranser fra oss blir sendt med Posten som servicepakke, som brev eller postpakke hvis det dreier seg om produkter med lav vekt og lite volum, eller med annen transportør hvis det er mer hensiktsmessig. Forsendelsesmåte velges av oss. Normal leveringstid vil være fra to til tre uker, men vi må vi dessverre ta forbehold om noe lenger leveringstid i perioder da vi har stor pågang, hvis varen er midlertidig utsolgt, eller hvis det er spesielle kompliserende forhold knyttet til leveransen.
Varer som ikke blir hentet på postkontoret, eller nektet mottatt, vil bli returnert til oss. Vi vil i slike tilfeller belaste kunden for fraktkostnadene og våre produksjonskostnader.

Angrerett

Angrerettloven gjelder ved alle forbrukerkjøp i vår nettbutikk. Det følger med et angrerettskjema sammen med varene. Angrefristen er på 14 dager. Dersom det ikke følger med et slikt skjema er angreretten utvidet til 3 måneder. Angrefristen kan utvides etter avtale. Det medfølger ikke slikt skjema hvis det gjelder spesialprodukter laget etter mål eller kundens egen design. Da gjelder andre betingelser.
Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skylder uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side (jfr. Angrerettloven § 12, punkt a).Returkostnadene bæres av forbrukeren (jfr. Angrerettloven § 15, første ledd). Vi dekker selvsagt returkostnader hvis årsaken til retur er feil ved produktet, eller feil som vi har gjort ifm forsendelsen.

For øvrig vises til Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (angrerettloven) av 20. juni 2014.